Фото Галерија

Галерија

Фото ВестИсланд на Евро 2016 денеска ќе игра против Португалија а на социјалните мрежи се појави слика како Теодор Елмар им чита детска бајка на соиграчите Емил Халфредсон и Биркир Бјарнасон.Тројцата беа сместени во еден кревет и под една прекривката.

Маркетинг

 

Пријатели

  

No Image
Програмска шема


 ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТОК

Утринска програма

8.00 „СПОРТСКО УТРО“ (утринска програма)

8.10 „ЕВРО-ФУДБАЛ“ (преглед на фуд. првенства)

8.20 „ДЕПОРТИВО ИНФО“ (спортски информации)

8.30 СПОРТСКИ ВЕСТИ (информативна програма)

8.40 „НБА ФЛЕШ“ (резултати НБА кошаркарска лига)

8.45 „Т-ХОУМ СПОРТСКИ НОВОСТИ“ (најнови информации)

8.50 „ВИП ТОТАЛ СПОРТ“ (преглед на дневни настани)

9.05 „МАКЕДОНСКА СПОРТСКА СЦЕНА“ (македонски спортови, резултати и настани)

9.15 „ЕВРО-ФУДБАЛ“ (преглед на фуд. првенства)

9.20 „СПОРТСКА ИСТОРИЈА“ (На денешен ден...)

9.30 СПОРТСКИ ВЕСТИ (информативна програма)

9.40 „НБА“ (преглед на настани од НБА )

9.45 „Т-ХОУМ СПОРТСКИ НОВОСТИ“ (најнови информации)

9.50 „ДЕПОРТИВО ИНФО“ (спортски информации)

 9.55 „Т-МОБИЛЕ SPORT NEWS“ (фудбалски вести)

10.05 „ТЕНИС“ (преглед на тениски турнири)

10.20 „МЕЃУНАРОДЕН СПОРТ“ (преглед на останати спортови)

10.30 СПОРТСКИ ВЕСТИ (информативна програма)

10.45 „Т-ХОУМ СПОРТСКИ НОВОСТИ“ (најнови информации)

10.55 „Т-МОБИЛЕ SPORT NEWS“ (фудбалски вести)

11.05 „ДЕПОРТИВО ИНФО“ (спортски информации)

11.15 „НБА“ (преглед на настани од НБА)

11.20 „МАКЕДОНСКА СПОРТСКА СЦЕНА“ (македонски спортови, резултати и настани)

11.30 СПОРТСКИ ВЕСТИ (информативна програма)

11.40 „СПОРТСКА ИСТОРИЈА“ (На денешен ден...)

11.45 „Т-ХОУМ СПОРТСКИ НОВОСТИ“ (најнови информации)

11.55 „Т-МОБИЛЕ SPORT NEWS“ (фудбалски вести)

12.05 „АМЕРИКАНСКИ СПОРТОВИ“ (НХЛ, Бејзбол, НФЛ...)

12.20 „ВИП ТОТАЛ СПОРТ“ (преглед на дневни настани)

12.30 СПОРТСКИ ВЕСТИ (информативна програма)

12.40 „ДЕПОРТИВО ИНФО“ (спортски информации)

12.45 „Т-ХОУМ СПОРТСКИ НОВОСТИ“ (најнови информации)

12.55 „Т-МОБИЛЕ SPORT NEWS“ (фудбалски вести)
 

Попладневна програма

13.01 Најава на „ПОПЛАДНЕВЕН СПОРТСКИ МАГАЗИН“

13.05 „ТЕНИС“ (поширок преглед на тениските турнири и настани)

13.15 „СПОРТСКА ИСТОРИЈА“ (На денешен ден...)

13.20 „AМЕРИКАНСКИ СПОРТОВИ“ (НХЛ, Бејзбол, НФЛ...)

13.30 СПОРТСКИ ВЕСТИ (информативна програма)

13.45 „Т-ХОУМ СПОРТСКИ НОВОСТИ“ (најнови информации)

13.50 „ВИП ТОТАЛ СПОРТ“ (преглед на дневни настани) 

14.05 „ДЕПОРТИВО ИНФО“ (спортски информации)

14.20 „МАКЕДОНСКА СПОРТСКА СЦЕНА“ (македонски спортови, резултати и настани)

14.30 СПОРТСКИ ВЕСТИ (информативна програма)

14.40 „МЕЃУНАРОДЕН СПОРТ“ (преглед на останати спортови)

14.45 „Т-ХОУМ СПОРТСКИ НОВОСТИ“ (најнови информации)

14.55 „Т-МОБИЛЕ SPORT NEWS“ (фудбалски вести)

15.10 „ТЕНИС“ (поширок преглед на тениските турнири и настани)

15.20 „МАКЕДОНСКА СПОРТСКА СЦЕНА“ (македонски спортови, резултати и настани)

15.30 СПОРТСКИ ВЕСТИ (информативна програма)

15.40 „СПОРТСКА ИСТОРИЈА“ (На денешен ден...)

15.45 „Т-ХОУМ СПОРТСКИ НОВОСТИ“ (најнови информации)

15.50 „ДЕПОРТИВО ИНФО“ (спортски информации)

15.55 „Т-МОБИЛЕ SPORT NEWS“ (фудбалски вести)

16.10 „МАКЕДОНСКА СПОРТСКА СЦЕНА“ (македонски спортови, резултати и настани)

16.20 „ВИП ТОТАЛ СПОРТ“ (преглед на дневни настани) 

16.30 СПОРТСКИ ВЕСТИ (информативна програма)

16.45 „Т-ХОУМ СПОРТСКИ НОВОСТИ“ (најнови информации)

16.55 „Т-МОБИЛЕ SPORT NEWS“ (фудбалски вести)

17.15 „ТЕНИС“ (поширок преглед на тениските турнири и настани)

17.30 СПОРТСКИ ВЕСТИ (информативна програма)

17.40 „ДЕПОРТИВО ИНФО“ (спортски информации)

17.45 „Т-ХОУМ СПОРТСКИ НОВОСТИ“ (најнови информации)

17.55 „Т-МОБИЛЕ SPORT NEWS“ (фудбалски вести)

 

Вечерна програма

18.00 – 22.50

ОТВОРЕНА СПОРТСКА ПРОГРАМА

Активно следење на сите спортски натпревари. Резултати од европските фудбалски првенства, но и од првенствата во хокеј, кошарка, одбојка, ракомет и сите останати спортови. На секој час продолжува и емитувањето на спортските вести.

 

Сабота и Недела

12.00 – 22.50

ОТВОРЕНА СПОРТСКА ПРОГРАМА

 Викенд спортски маратон. 11 часа програма во живо со следење на најатрактивните спортски настани, промени на резултати, вести... Активно следење на промените на фудбалските резултати во скоро сите светски национални првенства, плус информации за промените на резултатите во првенствата во хокеј, ракомет, кошарка, одбојка, настани од тениските турнири и останатите спортови. Посебно место во Викенд маратонот заземаат и домашните спортски актуелности и нашите национални првенства во повеќе спортови. На секој час продолжува и емитувањето на спортските вести.

 
No Image
No Image No Image No Image

Лична Карта

 
 
Адреса: бул. 8 Септември ББ,
сала:  Б. Трајковски
Тел/факс: 02/31 21 903
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
SMS 070/075/077 145 903077 145 903
 
Следете не на:
 
 
 
 
   

ФОТО - 11. РОДЕНДЕН

Партнери


 
     
 
 
 

        

    

 


Nogomet

No Image
© 2021 Спортско Радио 90,3
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
No Image